Orez Okra
Orezul Okra este un fără gluten și fără lactate garnitură. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 455 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de slănină, apă, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Orez & Okra, Skillet Okran și orez, și Cina In Seara Asta: Orez Cu Okra.
Instrucțiuni
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumenesc uniform.
Scurgeți grăsimea și lăsați-o deoparte pentru utilizare ulterioară. Zdrobiți slănina și lăsați-o deoparte.
În aceeași tigaie, sotati ceapa într-o cantitate mică de grăsime de slănină rezervată la foc mediu mare până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați slănină mărunțită, okra feliată și bulion de pui. Reduceți căldura și fierbeți până când okra este fragedă și se destramă, aproximativ 15 minute. Se amestecă orezul și apa. Acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute sau până devine pufos.