Orez Murdar Prăjit Cu Carne De Porc
Rețeta de orez murdar prăjit cu carne de porc este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. Pentru 70 de cenți pe porție, veți obține o farfurie care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 357 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sos de soia, sos de chili, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlete De Porc Sufocate Cu Orez Murdar, Orez Murdar, și Orez Murdar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o tigaie mare antiaderentă sau wok, încălziți uleiul la foc mare. Când uleiul începe să se învârtă, adăugați carnea de porc măcinată, sarea și ghimbirul. Rupeți carnea de porc cu o lingură și amestecați în timp ce se rumenesc. Când carnea de porc este gătită și aurie, adăugați usturoiul, ceapa, varza de fasole și mazărea. Amestecați și gătiți timp de un minut sau mai mult, apoi împingeți-l în lateral și adăugați puțin mai mult ulei, dacă este necesar.
Adăugați orezul și amestecați rapid la căldură și prăjiți orezul. Odată ce s-a format o crustă pe o parte din orez, adăugați sosul de soia și sosul de chili. Condimentează cu mai multă sare, dacă este necesar. Încorporați orezul cu restul ingredientelor în tigaie. Odată combinate, împingeți în lateral și adăugați ouăle în centru, permițând ouălor să se coaguleze ușor. Amestecați rapid orezul pentru a acoperi în timp ce ouăle se gătesc. Ouăle acționează ca lipici în loc să fie lăsate ca niște caș mari separate de orez.
Transferați într-un castron de servire și serviți imediat.
Clătiți orezul de 3 ori pentru a îndepărta amidonul.
Puneți orezul într-o cratiță medie. Umpleți cratița cu suficientă apă pentru a acoperi orezul cu 1/2 inch. Sau măsurați punând vârful degetului mare pe orez și umplând oala cu apă până când apa ajunge la mijlocul miniaturii. Aduceți orezul la foc mic la foc mic, apoi acoperiți și gătiți până se înmoaie și lichidul se evaporă, aproximativ 15 minute.
Scoateți din căldură și lăsați orezul să stea încă 5 minute, acoperit.
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Albarino, vin de la Rosa si Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Sărbătoarea Paco & Lola Albarino cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Albarino, Romania]()
Albarino, Romania
Ediție Limitată Pride Rainbow Bottle! Expresie aromatică destul de intensă, cu ierburi și indicii balsamice, împreună cu fructe albe, citrice și fructe de piatră. Proaspăt, cu o structură bună și aceleași personaje de fructe ca cele găsite pe nas. Finisaj ușor balsamic.