Orez Mexican cu carne de porc chipotle și salsa de avocado
Orezul Mexican cu carne de porc chipotle și salsa de avocado ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 849 calorii, 48G de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 2 și costă $6.36 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați jalapele murat, ulei vegetal, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 37 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, care este mare. Rețete similare includ Salsa Taquera-Salsa De Avocado Cu Chipotle Fumuriu, Chipotle Mexican Grill orez Basmati-cunoscut pentru mâncarea lor Tex Mex proaspăt făcută, orezul lor este cel mai solicitat, și Salsa picantă de porumb Chipotle Mexican Grill.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Aruncați carnea de porc cu 1 lingură de pastă chipotle, chimen, boia, zahăr și niște condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Chipotle
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Se întinde pe o tavă de copt, se stropește cu uleiul vegetal și se coace 20 de minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Între timp, gătiți orezul urmând instrucțiunile ambalajului până când este gătit, apoi scurgeți. Puneți înapoi în tigaie, adăugați fasolea și păstrați-o caldă cu un capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Într-un castron mic, aruncați avocado cu ceapa roșie, cea mai mare parte a coriandrului, pasta de chipotle rămasă și sucul de lămâie, apoi condimentați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Chipotle
Avocado Hass Ușor Piure
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Ardei Arbol Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
6
Serviți orezul și fasolea cu carnea de porc, salsa de avocado, jalapeo, pene de tei și coriandru rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Var
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Ardei Arbol Uscat
Toppinguri, Opționale
Dientes De Ajo
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este amestecul Teutonic Gamay Pinot Noir din 1787 D.hr. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.