Orezul gătit rapid cu ierburi proaspete este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 531 calorii, 8g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de orez basmati, apă, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Orez cu ierburi proaspete, Orez Pilaf cu tunan proaspăt și ierburi, și Fidea picantă de orez cu teriyaki de pui și ierburi proaspete.
Instrucțiuni
1
Așezați orezul într-o strecurătoare mare și clătiți până când apa curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Combinați orezul, 8 căni de apă și sare și înmuiați 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Scurgeți, turnând apă sărată într-un cuptor olandez mare antiaderent. Aduceți la fierbere și adăugați orez. Reveniți la fierbere și gătiți 12 minute, amestecând ușor de două ori pentru a împiedica orezul să se lipească de fundul cuptorului olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Scurgeți orezul; clătiți cu apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
5
Se dizolvă șofranul în 2 linguri de apă fierbinte. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
1 Cană De Orz Alb Perlat
6
Combinați ceapa verde și următoarele 3 ingrediente într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Adăugați jumătate de unt topit la cuptorul olandez antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
8
Stropiți cu 1 lingură de amestec de șofran. Puneți aproximativ 1 cană de orez peste unt; se acoperă cu aproximativ 1/2 cană amestec de ceapă verde și se acoperă cu căței de usturoi. Repetați straturile cu amestecul rămas de orez și ceapă verde, formând o formă de con.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Ghimbir întreg, Zdrobit
șofran
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Mazăre Goya®
9
Se presară scorțișoară și se stropesc cu jumătatea rămasă de unt, restul de 1 lingură de amestec de șofran și restul de 2 linguri de apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
șofran
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat
10
Puneți un prosop curat din bumbac peste cuptorul olandez (asigurați-vă că nu atinge arzătorul) și acoperiți ferm cu capac pentru a preveni scăparea aburului. Gatiti la foc mare 2 minute; reduceți focul la minim și gătiți 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
11
Scoateți din căldură și răciți 5 minute.
12
Scoateți orezul, folosind o spatulă, pe centrul unui platou oval de servire, lăsând intact fundul crocant. Ridicați ușor stratul inferior crocant cu spatula și serviți pe o farfurie separată sau sfărâmați peste orez pe platoul de servire.