Orez Gullah

Orez Gullah
Orezul Gullah este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 5 porții. O porție conține 185 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, fistic, țelină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca o farfurie. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Orez Gullah, Biscuiți Gullah, și Risotto de șofran de orez brun (și de ce orezul brun este mai bun decât orezul alb) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați țelină, morcov și fistic; sotati 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De FisticNuci De Fistic
MorcovMorcov
țelinățelină
3
Adăugați apă și sare; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
4
Adăugați orez și cimbru; reveniți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
OrezOrez
5
Lăsați să stea, acoperit, 10 minute sau până când lichidul este absorbit.

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista