Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Orezul gras ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 9,05 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 66g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 1324 calorii. Un amestec de ardei gras, sare kosher, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 26 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, care este mare. Rețete similare sunt Bile De Energie Cu Scorțișoară Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, Bombe De Grăsime De Nucă De Cocos Blackberry-Keto Paleo, și Covrigi Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați-Aluat De Cap De Grăsime Din Făină De Cocos.
Instrucțiuni
1
Bateți usturoiul, sucul de lămâie, boia de ardei, pudra de curry și turmericîntr-un castron mediu; adăugați pui și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și răciți cel puțin 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Faceți înainte: puiul poate fi marinat cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1
Aduceți stafidele, oțetul și 2 linguri de apă la fiert într-o cratiță mică, reduceți focul și fierbeți, amestecând ocazional, până lalichidul se evaporă, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Faceți înainte: stafidele pot fi preparate cu 3 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
3
Se lasă să se răcească, apoi se acoperă și se răcește.
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ardeii grași și ceapa; condimentează cu sare. Gatiti, amestecand des, pana se inmoaie, 8-10 minute. Reduceți căldura la minim și gătiți, amestecând ocazional, până lalegumele sunt caramelizate, 45-60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Adăugați usturoiul și pasta de roșii în tigaie și continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când pasta de roșii începe să se întunece, cu 10-15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Se amestecă în oțet și boia; se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
5
Faceți înainte: Soffritto poate fi făcut cu 3 zile înainte.
6
Se lasă să se răcească, apoi se acoperă și se răcește.
1
Scoateți puiul din marinată; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Încălziți 2 linguri de ulei într-o oală grea de 5-6 litri cu capac la foc mediu-mare. Gatiti puiul, cu pielea in jos, pana cand pielea este maro si crocanta, 10-12 minute; transferați pe o farfurie. (Putețiîndepărtați oasele în acest moment, dacă doriți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Reduceți căldura la mediu.
4
Adăugați chorizo în oală și gătiți, amestecând des, până când este crocant, aproximativ 2 minute; transferați într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați soffritto în oală și gătiți, amestecând continuu, până la sfârâit, aproximativ 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați bulion, răzuind orice bucăți rumenite; condimentați cu sare (sărarea adecvată a lichidului aici este importantă pentru orezul aromat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Adăugați orez, cârnați, chorizo și stafide. Se amestecă și se aduce la fierbere. Reduceți căldura, aranjați puiul deasupra, acoperiți oala și fierbeți ușor, până când orezul este fraged, 20-25 de minute. Descoperi; crește căldura la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Stropiți restul de 2 linguri de ulei în jurul marginilor oalei și gătiți, netulburat, până când partea inferioară a orezului este crocantă, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
1
În timp ce orezul se gătește, amestecați usturoiul, fasolea fermentată, dacă folosiți, tulpinile de coriandru și ardeii iute într-un castron mic. Cojiți creveții, lăsând capetele și cozile. Devein, umpleți partea tăiată cu amestec de usturoi și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Cană De Usturoi Tocat
Usturoi Goya®
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Combinați scoicile și vinul într-o tigaie mare, acoperiți și gătiți la foc mare, amestecând des, până când scoicile se deschid (aruncați orice nu se deschide), aproximativ 5 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați scoicile într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Roșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Reduceți căldura la mediu-scăzut. Condimentați ușor creveții cu sare și gătiți în aceeași tigaie până când se opac în centre, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Transferați creveții în castron cu scoici; se toarnă sucuri de tigaie într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, Opțional
5
Faceți înainte: creveții pot fi umpluți cu 1 oră înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1
Se amestecă gochugaru, cayenne și sare într-un castron mic. Înmuiați părțile tăiate de pene de lămâie în amestec de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Pană De Lămâie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Crackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Topiți orezul cu creveți și scoici și stropiți cu sucuri de tigaie rezervate. Se acoperă cu pene de lămâie, ouă, măsline, ardei iute și ardei murați și scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Lămâie
Ghimbir întreg, Zdrobit
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1 Cană De Usturoi Tocat
Aluat De Pâine De Porumb
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
O Sărbătoare Realizabilă
4
Scoaterea acestui fel de mâncare demn de piesa centrală este o chestiune de a ști când să devii serios (sugestie: pregătire!) și când să se răcească. Iată abordarea noastră.Strategii
5
Cea mai mare parte a acestui fel de mâncare poate fi făcută în avans: umpleți stafidele și caramelizați soffritto cu până la trei zile înainte. Marinați coapsele de pui și frecați scoicile cu o zi înainte. După aceea, totul, cu excepția crustaceelor, care ar trebui să fiefierte chiar înainte de a mânca, se reunesc într-o singură oală.Improvizează
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
Crustacee
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Nu există nici o modalitate de a face arroz gordo. Rețeta Fat Rice folosește ingredientele preferate ale bucătarului Abraham Conlon, dar dacă nu sunt ale tale, schimbă-le. Nu găsiți creveți cu cap? Utilizați creveți obișnuiți șisăriți umplutura. Scoicile nu sunt curate? Mergi mai departe: este mai important să folosești cele mai bune ingrediente.Atac
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Mazăre Goya®
7
Puneți oala cu orez gras pe masă și lăsați oaspeții să sape: acesta nu este un fel de mâncare pentru mâncătorii timizi, așa cum veți vedea când toată lumea începe să abordeze crustaceele deasupra. Cea mai bună parte—răzuirea petelor întunecate și crocante de orez de pe fundul oalei—este păstrată pentru final.