Orez de țară și cârnați
Orezul și cârnații de țară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție conține 824 calorii, 3G de proteine, și 76g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 3 și costă $1.07 pe portie. Dacă aveți la îndemână cârnați de porc cu 0% Mai puțin grăsime, țelină, orez instant și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce e bine. Încercați Rulouri De Cârnați Și Ouă De Țară, Țară Dijon Cârnați Plăcintă, și Pâine De Porumb Cu Cârnați De Țară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului cu microunde, omitand sarea si grasimea.
Puneți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați cârnați; gătiți 4 minute sau până se rumenesc, amestecând să se sfărâme.
Scoateți cârnații din tigaie; puneți deoparte și păstrați la cald.
Adăugați ceapa și următoarele 6 ingrediente în tigaie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți la foc mic, 4 minute sau până când este crocant. Întoarceți cârnații fierți în tigaie; se amestecă orezul fiert, pătrunjelul și 1/8 linguriță de sare.