Orez De Susan-Ghimbir

Orez De Susan-Ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați orezul de susan-ghimbir. O porție conține 232 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de unt, piper măcinat, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, care nu este atât de super. Încercați Salată De Orez Cu Ghimbir De Susan, Friptură de ghimbir și orez brun de susan, și Somon Teriyaki cu orez de ghimbir de susan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se topește untul într-un 3 1/2-qt. cratiță la foc mediu-mare. Se amestecă orezul și se sotează 2 minute sau până când orezul devine opac. Se amestecă semințele de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați bulion de pui și următoarele 3 ingrediente; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
3
Acoperiți, reduceți căldura la minim și gătiți amestecul 20 până la 25 de minute sau până când lichidul este absorbit și orezul este fraged; puf cu o furculiță. Se amestecă 2 linguri. pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Garnisiți, dacă doriți.
5
*2 linguri. cilantro proaspăt tocat poate fi înlocuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
6
Notă: pentru a face orez în cuptor în loc de pe plită, pregătiți rețeta conform instrucțiunilor de la Pasul 1, Folosind o cratiță rezistentă la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Coaceți, acoperit, la 350 timp de 20 până la 25 de minute sau până când lichidul este absorbit și orezul este fraged. Continuați cu rețeta conform indicațiilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista