Orez De Susan-Ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați orezul de susan-ghimbir. O porție conține 232 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de unt, piper măcinat, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, care nu este atât de super. Încercați Salată De Orez Cu Ghimbir De Susan, Friptură de ghimbir și orez brun de susan, și Somon Teriyaki cu orez de ghimbir de susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se topește untul într-un 3 1/2-qt. cratiță la foc mediu-mare. Se amestecă orezul și se sotează 2 minute sau până când orezul devine opac. Se amestecă semințele de susan.
Adăugați bulion de pui și următoarele 3 ingrediente; aduceți la fierbere.
Acoperiți, reduceți căldura la minim și gătiți amestecul 20 până la 25 de minute sau până când lichidul este absorbit și orezul este fraged; puf cu o furculiță. Se amestecă 2 linguri. pătrunjel tocat.
*2 linguri. cilantro proaspăt tocat poate fi înlocuit.
Notă: pentru a face orez în cuptor în loc de pe plită, pregătiți rețeta conform instrucțiunilor de la Pasul 1, Folosind o cratiță rezistentă la cuptor.
Coaceți, acoperit, la 350 timp de 20 până la 25 de minute sau până când lichidul este absorbit și orezul este fraged. Continuați cu rețeta conform indicațiilor.