Orez de nucă de cocos cu carne de vită
Orezul de nucă de cocos cu carne de vită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 476 calorii, 30g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.74 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de coriandru, ceapă, un strop de piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Carne de vită și Broccoli, Carne de vită și varză se amestecă, și Carne de vită ușoară și Broccoli cu carne de vânat.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti orezul, aduceți primele 4 ingrediente la fiert într-o cratiță medie; se amestecă orezul. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când lichidul este absorbit.
Pentru a pregăti prăjirea, încălziți 1/2 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați jumătate de carne de vită; se prăjește 4 minute sau până se termină.
Scoateți din tigaie; acoperiți și păstrați la cald. Repetați procedura cu uleiul rămas și carnea de vită.
Adăugați ceapa și ardeiul gras în tigaie; se prăjește 5 minute.
Adăugați bok choy; se prăjește 3 minute sau până când legumele sunt fragede.
Adăugați carne de vită, coriandru, sos de usturoi chili, 1/4 linguriță sare și piper negru; gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine.
Se servește cu orez și pene de var.