Orez De Iaurt

Orez De Iaurt
Nevoie de un gluten gratuit și masă de dimineață vegetariană? Orezul cu iaurt ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 254 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de turmeric măcinat, iaurt, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Orez caș (orez Indian cu iaurt), Orez De Iaurt, și orez caș , cum se face orez caș (orez cu iaurt) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți orezul și apa la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Încălziți ghee-ul într-o tigaie mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheeGhee
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ardeiul chile rupt și gătiți până la parfum, aproximativ 30 de secunde. Amestecați semințele de muștar negru și gătiți până când încep să apară, încă aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Muștar NegruSemințe De Muștar Negru
Ardei IuteArdei Iute
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
4
Scoateți de pe foc și amestecați turmericul, frunzele de curry și pulberea de asafoetida.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AsafoetidaAsafoetida
Frunze De CurryFrunze De Curry
TurmericTurmeric
5
Bateți laptele, iaurtul și condimentul ghee împreună într-un castron mare până se omogenizează. Îndoiți orezul până se amestecă bine. Condimentează după gust cu sare, apoi lasă să se răcească la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
GheeGhee
LapteLapte
OrezOrez
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista