Orez de iasomie prăjită cu Scallions la grătar
Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 4 și costă $1.72 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 603 calorii. Mergeți la magazin și ridicați jalapenos, ulei de măsline, ulei de arahide și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pan prăjită Gnocchi unt maro cu porumb la gratar + Scallions, Salată de orez de legume și iasomie la grătar cu ierburi și caju, și Pui și mango în stil Tandoori la grătar cu orez de iasomie Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți un grătar la foc mare.
Într-o cratiță mare la foc mediu-mare, adăugați uleiul de arahide.
Adăugați orezul și prăjiți-l în ulei până când eliberează un parfum de nuci, aproximativ 1 minut.
Se toarnă bulionul de pui și se aduce orezul la fiert. Reduceți căldura la minim, acoperiți tigaia și lăsați orezul să fiarbă până când lichidul a fost complet absorbit, aproximativ 18 până la 20 de minute. Opriți focul și lăsați orezul să stea, acoperit, timp de 10 minute.
Aruncați ceapa într-un castron mare cu uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper, după gust. Aranjați-le pe grătar și grătați până când dezvoltă un caracter frumos, aproximativ 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Scoateți-le de pe grătar pe o tăietură și tocați aproximativ. Îndoiți scallionii, varza de fasole, cilantro și jalapenos în orez și transferați într-un bol de servire.