Orez De Ceai Dulce

Orez De Ceai Dulce
Orezul de ceai dulce ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fodmap prietenoasă și vegană are 113 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 5,47 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați orez, sare, ceai și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o scump rețetă pentru fanii alimentelor din sud. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Ceai Cu Gheață Thailandeză, Long Island Iced Tea, și Sandvișuri Cu Ceai De Salată De Ouă De Avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți ceaiul la fierbere într-un 3-qt. cratiță la foc mediu-mare; se amestecă orezul și sarea. Acoperiți, reduceți căldura la minim și fierbeți 20 de minute sau până când ceaiul este absorbit și orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
ÎNCERCAȚI ACESTE RĂSUCIRI!
3
Orez de ceai dulce cu Jalapeo, piersici și nuci pecan: pregătiți rețeta conform indicațiilor. Între timp, topiți 2 linguri. unt într-o tigaie mare la foc mediu; adăugați 1/2 cană de nuci pecan tocate și gătiți, amestecând des, 3 până la 4 minute sau până la prăjit și parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Ceai DulceCeai Dulce
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați 1 ardei jalapeo mare însămânțat și tocat și sotati 1 minut. Se amestecă orezul fiert fierbinte, 1 piersică proaspătă mare decojită și tăiată cubulețe, 1 lingură. arpagic proaspăt tocat, 1/4 linguriță. sare și 1/4 linguriță. pepper. Hands - on timp: 10 min.; Timp Total: 25 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arpagic ProaspătArpagic Proaspăt
Orez FiertOrez Fiert
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Orez de ceai dulce cu ceapă caramelizată: pregătiți rețeta conform indicațiilor. Între timp, topiți 2 linguri. unt într-o tigaie mare la foc mediu; se adaugă 1 ceapă dulce cubulete, mare și se sotează 20 de minute sau până se colorează caramelul. Se amestecă 1 lingură. oțet balsamic, 1/4 linguriță. sare și 1/4 linguriță. pepper. Se amestecă orezul fiert fierbinte. Hands - on Timp: 25 min.; Timp Total: 25 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Ceapă DulceCeapă Dulce
Ceai DulceCeai Dulce
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Ceai dulce orez Tabbouleh: pregătiți rețeta conform indicațiilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceai DulceCeai Dulce
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Transferați orezul într-un castron mare și lăsați să se răcească complet (aproximativ 30 de minute). Se amestecă 2 roșii de prune însămânțate și tăiate cubulețe, 3 cepe verzi feliate subțire, 1/3 cană pătrunjel proaspăt tocat, 2 lingurițe. menta proaspata tocata, 3 linguri. ulei de măsline, 2 lingurițe. coaja de lămâie, 1/3 cană suc proaspăt de lămâie, 1/2 linguriță. sare și 1/2 linguriță. pepper. Acoperiți și răciți 1 oră. Hands - on timp: 10 min.; Timp Total: 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mafaldi Fresh Dacă Este PosibilMafaldi Fresh Dacă Este Posibil
Prune RoșiiPrune Roșii
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Mentă ProaspătăMentă Proaspătă
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Orez de ceai dulce cu ghimbir proaspăt și pere: pregătiți rețeta conform indicațiilor. Între timp, topiți 2 linguri. unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați 2 șobolani mari tocați și sotati 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ProaspătGhimbir Proaspăt
Ceai DulceCeai Dulce
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați 1 pere mare decojite și tăiate cubulețe, 2 lingurițe. ghimbir proaspăt ras, 1/2 linguriță. piper și 1/4 linguriță. sare și sotează 5 minute sau până când perele este fraged. Se amestecă orezul fiert fierbinte. Hands - on timp: 10 min.; Timp Total: 25 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ProaspătGhimbir Proaspăt
Orez FiertOrez Fiert
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Beciurile de stepă Dry Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Pivnițe De Stepă Riesling Uscat
Pivnițe De Stepă Riesling Uscat
Aromele de măr verde, tei, pere și cremă de vanilie duc la o senzație delicată de gură cu note minerale, măr, coajă de lămâie și aciditate crocantă.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista