Orez De Ceai Dulce
Orezul de ceai dulce ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fodmap prietenoasă și vegană are 113 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 5,47 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați orez, sare, ceai și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o scump rețetă pentru fanii alimentelor din sud. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Ceai Cu Gheață Thailandeză, Long Island Iced Tea, și Sandvișuri Cu Ceai De Salată De Ouă De Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți ceaiul la fierbere într-un 3-qt. cratiță la foc mediu-mare; se amestecă orezul și sarea. Acoperiți, reduceți căldura la minim și fierbeți 20 de minute sau până când ceaiul este absorbit și orezul este fraged.
ÎNCERCAȚI ACESTE RĂSUCIRI!
Orez de ceai dulce cu Jalapeo, piersici și nuci pecan: pregătiți rețeta conform indicațiilor. Între timp, topiți 2 linguri. unt într-o tigaie mare la foc mediu; adăugați 1/2 cană de nuci pecan tocate și gătiți, amestecând des, 3 până la 4 minute sau până la prăjit și parfumat.
Adăugați 1 ardei jalapeo mare însămânțat și tocat și sotati 1 minut. Se amestecă orezul fiert fierbinte, 1 piersică proaspătă mare decojită și tăiată cubulețe, 1 lingură. arpagic proaspăt tocat, 1/4 linguriță. sare și 1/4 linguriță. pepper. Hands - on timp: 10 min.; Timp Total: 25 min.
Orez de ceai dulce cu ceapă caramelizată: pregătiți rețeta conform indicațiilor. Între timp, topiți 2 linguri. unt într-o tigaie mare la foc mediu; se adaugă 1 ceapă dulce cubulete, mare și se sotează 20 de minute sau până se colorează caramelul. Se amestecă 1 lingură. oțet balsamic, 1/4 linguriță. sare și 1/4 linguriță. pepper. Se amestecă orezul fiert fierbinte. Hands - on Timp: 25 min.; Timp Total: 25 min.
Ceai dulce orez Tabbouleh: pregătiți rețeta conform indicațiilor.
Transferați orezul într-un castron mare și lăsați să se răcească complet (aproximativ 30 de minute). Se amestecă 2 roșii de prune însămânțate și tăiate cubulețe, 3 cepe verzi feliate subțire, 1/3 cană pătrunjel proaspăt tocat, 2 lingurițe. menta proaspata tocata, 3 linguri. ulei de măsline, 2 lingurițe. coaja de lămâie, 1/3 cană suc proaspăt de lămâie, 1/2 linguriță. sare și 1/2 linguriță. pepper. Acoperiți și răciți 1 oră. Hands - on timp: 10 min.; Timp Total: 2 ore.
Orez de ceai dulce cu ghimbir proaspăt și pere: pregătiți rețeta conform indicațiilor. Între timp, topiți 2 linguri. unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați 2 șobolani mari tocați și sotati 1 minut.
Adăugați 1 pere mare decojite și tăiate cubulețe, 2 lingurițe. ghimbir proaspăt ras, 1/2 linguriță. piper și 1/4 linguriță. sare și sotează 5 minute sau până când perele este fraged. Se amestecă orezul fiert fierbinte. Hands - on timp: 10 min.; Timp Total: 25 min.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Beciurile de stepă Dry Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Pivnițe De Stepă Riesling Uscat]()
Pivnițe De Stepă Riesling Uscat
Aromele de măr verde, tei, pere și cremă de vanilie duc la o senzație delicată de gură cu note minerale, măr, coajă de lămâie și aciditate crocantă.