Orez De Afine
Nevoie de un garnitură fără gluten și fără lactate? Orezul de afine ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 144 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă de la Toateretete are 8 fani. Dacă aveți sare și piper măcinat, sos de afine jeleu, nuci pecan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 49%. Rețete similare sunt Salată De Orez Cu Afine, Orez de afine și fistic, și Cranberry și orez de nuci se coace.
Instrucțiuni
Aduceți orezul brun și 1 1/2 cană de apă la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și aproape tot lichidul a fost absorbit, 45 până la 50 de minute. Mash sosul de afine într-un bol mic cu o furculiță până aproape neted și amestecă sosul în orezul brun, amestecând bine pentru a nuanța orezul cu o ușoară culoare Roz. Acoperiți și lăsați aburul timp de aproximativ 5 minute.
Așezați afinele uscate într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde și gătiți la un nivel ridicat într-un cuptor cu microunde doar până la cald, aproximativ 30 de secunde. Amestecați afinele în orez. Condimentează după gust cu sare și piper negru; se servește presărat cu nuci pecan.