Orez De Afine

Orez De Afine
Nevoie de un garnitură fără gluten și fără lactate? Orezul de afine ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 144 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă de la Toateretete are 8 fani. Dacă aveți sare și piper măcinat, sos de afine jeleu, nuci pecan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 49%. Rețete similare sunt Salată De Orez Cu Afine, Orez de afine și fistic, și Cranberry și orez de nuci se coace.

Instrucțiuni

1
Aduceți orezul brun și 1 1/2 cană de apă la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și aproape tot lichidul a fost absorbit, 45 până la 50 de minute. Mash sosul de afine într-un bol mic cu o furculiță până aproape neted și amestecă sosul în orezul brun, amestecând bine pentru a nuanța orezul cu o ușoară culoare Roz. Acoperiți și lăsați aburul timp de aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Sare De Condiment Al Lui LawrySare De Condiment Al Lui Lawry
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Așezați afinele uscate într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde și gătiți la un nivel ridicat într-un cuptor cu microunde doar până la cald, aproximativ 30 de secunde. Amestecați afinele în orez. Condimentează după gust cu sare și piper negru; se servește presărat cu nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Afine UscateAfine Uscate
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista