Orez cu nucă de cocos

Orezul cu nucă de cocos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 10 și costă 86 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 401 calorii. 25 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, cutii ml lapte de cocos, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Picant Vegan Thai nucă de cocos Curry roșu cu orez de nucă de cocos-șofran, Pui la cuptor cu var de nucă de cocos cu orez lipicios cu mango de nucă de cocos, și Tofu curry cu nucă de cocos cu fasole verde și orez cu nucă de cocos.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare sau caserolă cu capac, înmuiați ușor ceapa în ulei și unt.
Când este foarte moale, adăugați orezul și gătiți, amestecând, câteva minute. Sfat în laptele de cocos cu 2 cutii de apă. Aduceți la foc mic, amestecând, apoi acoperiți, coborâți focul la cea mai mică setare și gătiți timp de 10-15 minute, răzuind fundul în mod regulat cu o lingură de lemn pentru a opri lipirea. Verificați orezul: ar trebui să fie lipicios și cremos, dar nu apos, și nu destul de gătit încă puțin crocant. Sfat într-un castron mare, care se va potrivi într-un cuptor cu microunde și se acoperă cu folie alimentară. Se răcește până când este gata de servit, până la o zi.
Pentru a servi, introduceți o gaură în folia alimentară și cuptorul cu microunde timp de 8 minute la înălțime, amestecând la jumătate, până când este fierbinte și gătit.
Adăugați puțină sare și amestecați cu o furculiță pentru a sparge boabele.