Orezul cu ciuperci și creveți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 411 calorii, 40g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 4.59 pe portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți orez basmati, creveți, ciuperci și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Creveți cremoși cu ciuperci și orez sălbatic, Creveți cu ciuperci, și Creveți orez prăjit / Thingamajig marțea cu succes orez cu orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
Sare
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ceapa; sotati 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
4
Adăugați morcovul și usturoiul; sotati 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Usturoi
5
Adăugați ciuperci; sot 3 minute. Se amestecă ardeiul gras, bulionul, sarea, piperul și creveții. Acoperiți, reduceți focul la mediu și gătiți 3 minute sau până când creveții sunt gata. Se amestecă orezul, arpagicul și ingredientele rămase. Gatiti 3 minute sau pana cand se incalzeste bine, amestecand constant.