Orez Cu Ceapă De Ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați orezul cu ceapă de ciuperci. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.08 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 253 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, supă de ceapă condensată, margarină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 122 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, care este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Orez Cu Ciuperci Cu Ceapă Și Șalotă, orez cu ciuperci, cum se face orez rapid cu ciuperci, și Ciuperci și ceapă sote.
Instrucțiuni
Topiți margarina într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă orezul și se gătește doar până se rumenesc ușor.
Se amestecă în supă, ciuperci și apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți 25 de minute.