Orez condimentat cu creveți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați orezul condimentat cu creveți. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 427 calorii, 19g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 96 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la BBC Good Food necesită orez, ou, ulei și ceapă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Roșii Condimentate Și Creveți, Creveți Cu Nucă De Cocos Condimentată, și Rigatoni cu creveți condimentați, roșii și chorizo.
Instrucțiuni
Răsturnați orezul într-o tigaie cu apă clocotită, sărată și fierbeți timp de 10 minute, adăugând mazărea în ultimele 3 minute.
În timp ce orezul se gătește, încălziți cele 2 linguri de ulei într-o tigaie mare sau wok.
Adăugați ceapa și slănina și amestecați prăjirea timp de 3-4 minute, până când ceapa începe să devină aurie și slănina începe să gătească. Amestecați pasta de curry și gătiți câteva secunde, apoi răsturnați creveții și încălziți-i timp de aproximativ un minut.
Împingeți amestecul de creveți pe o parte a tigaiei și adăugați picătura de ulei pe cealaltă parte.
Se toarnă oul în ulei, se amestecă până se gătește ca ouăle amestecate, apoi se amestecă în creveți.
Adăugați orezul și mazărea și amestecați bine.
Serviți imediat, cu sos de soia pentru stropire, dacă doriți.