Orezul Cilantro portocaliu ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 163 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Un amestec de ceapă, chimen măcinat, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Salată de orez negru fructat cu Cilantro, Avocado și Pepitas în vinetă Chili-portocalie, Cilantro Lime Rice (Aragaz Orez), și Kabobs De Pui Cilantro Și Portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu-mare. Se amestecă ceapa și se gătește până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se amestecă în orez și se condimentează cu chimen, praf de usturoi, praf de ceapă, piper, piper cayenne și sare. Gatiti si amestecati pana cand orezul se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Praf De Usturoi
Praf De Ceapă
Piper
Chimen
Orez
Sare
3
Se toarnă suc de portocale și bulion și se aduce la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Bulion
4
Scoateți orezul fiert de pe foc și amestecați ușor în cilantro pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Fiert
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm