Orez Cilantro
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați orezul Cilantro. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 208 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 1,01 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 7 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Mergeți la magazin și ridicați orez, serrano chile, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Cilantro Lime Rice (Aragaz Orez), Orez Cilantro, și Orez Cilantro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați coriandru, usturoi, chile și 2 căni de bulion într-un blender și procesați până se omogenizează; deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Când strălucește, adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați orez și sare amestecați pentru a acoperi în ulei și gătiți până când orezul devine opac, aproximativ 2 minute. Turnați cu grijă amestecul de cilantro și restul de 1 1/3 căni de bulion în orez și amestecați pentru a combina. Aduceți amestecul la fierbere, apoi reduceți căldura la minim, astfel încât orezul să fie la foc mic. Acoperiți și gătiți până când orezul este fraged, aproximativ 15 minute. Opriți focul și lăsați orezul să se odihnească acoperit timp de 5 minute. Fluff cu furculiță și se servește.