Orezul brun vegetal este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Această garnitură are 216 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați unt, varză, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 35%. Rețete similare sunt Orez Brun Cu Legume Rapide, Împachetări Cu Orez Brun Vegetal, și Burger vegetal cu ciuperci și orez brun.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, călește varza, ciupercile și ceapa în unt timp de 6-7 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
(rezervati 1 Lingura)
Resturi Proaspete
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ingredientele rămase. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se incalzeste, aproximativ 3-4 minute.