Orez Brun Vegetal

Orez Brun Vegetal
Orezul brun vegetal este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Această garnitură are 216 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați unt, varză, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 35%. Rețete similare sunt Orez Brun Cu Legume Rapide, Împachetări Cu Orez Brun Vegetal, și Burger vegetal cu ciuperci și orez brun.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, călește varza, ciupercile și ceapa în unt timp de 6-7 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ingredientele rămase. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se incalzeste, aproximativ 3-4 minute.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista