Orez Brun Ușor Wakame

Orez Brun Ușor Wakame
Orezul brun ușor Wakame ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 284 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 71 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați apă, orez brun, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Bol de orez brun cu Wakame, creveți și germeni, Orez brun Ochazuke cu alge marine Wakame și sardine, și Supă Miso cu Tofu, alge marine Wakame, orez și ou.

Instrucțiuni

1
Aduceți apă, orez brun, unt și sare la fiert într-o cratiță. Reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până se înmoaie, 45 până la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez BrunOrez Brun
UntUnt
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Înmuiați wakame în 2 căni de apă timp de 5 minute; scurgeți într-un filtru de plasă. Scoateți orezul într-un castron și pliați ușor în wakame, avocado și semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
WakameWakame
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
3
Serviți cald sau rece.
DificultateMediu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista