Orez brun-frunze de struguri umplute în sos de roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați frunzele de struguri umplute cu orez brun în sos de roșii. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 156 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare, pătrunjel cu frunze plate, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Frunze de struguri umplute cu orez brun, Frunze De Struguri Umplute Cu Miel Și Orez, și Frunze De Struguri Umplute Cu Orez Și Coacăze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apa la fiert într-o cratiță medie; adăugați orez și 1/2 linguriță sare. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 40 de minute sau până când lichidul este absorbit.
Scoateți de pe foc; descoperiți și răciți la temperatura camerei.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mic.
Adăugați prazul; gatiti 10 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent (nu se rumeneste).
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut. Rezervați 1/4 cană amestec de praz; amestecați amestecul de praz rămas în orez. Se amestecă pătrunjelul și următoarele 7 ingrediente (pătrunjel prin 1/8 linguriță sare) în amestecul de orez.
Adăugați 1/8 linguriță de piper.
Combinați 1/4 cană de amestec de praz rezervat, roșii și 1/8 linguriță de piper negru în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Clătiți frunzele de struguri cu apă rece; se scurge bine. Se usucă cu prosoape de hârtie.
Îndepărtați tulpinile; aruncați. Selectați 24 de frunze mari; rezervați frunzele rămase pentru o altă utilizare. Lingură 1 lingură rotunjită de amestec de orez pe centrul fiecărei frunze de struguri. Aduceți 2 puncte opuse ale frunzei în centru; pliați peste umplutură. Începând de la 1 parte scurt, rola frunze bine, jeleu rola de moda. Repetați procedura cu frunzele rămase.
Nestle frunze de struguri umplute, cu cusături în jos, în sos de roșii. Acoperiți și gătiți la foc mediu-mic 20 de minute sau până când se încălzește bine.