Orez brun cu Feta, fistic și mentă

Orez brun cu Feta, fistic și mentă
Orezul brun cu Feta, fistic și mentă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 48 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 147 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Un amestec de coajă de lămâie, brânză feta, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scorul de 21%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Salată caldă de orez brun cu vinete prăjite și fistic, Placinta Cu Spanac, Feta Si Orez Brun, și Linte cu orez brun și Feta.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați șobolani și sotati 1 minut. Se amestecă sare și 3 1/4 căni de apă; se aduce la fierbere. Se amestecă orezul brun; acoperiți, reduceți focul la minim și gătiți 10 minute sau până când apa este absorbită și orezul este fraged. Se amestecă brânza feta și următoarele 4 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză FetaBrânză Feta
Orez BrunOrez Brun
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
ApăApă
OrezOrez
SareSare
3
Notă: Am testat cu unchiul Ben cereale integrale Fast & natural Instant orez brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Brun InstantOrez Brun Instant
BoabeBoabe
4
Orez cu bob lung cu Feta, fistic și mentă: înlocuiți 1 cană de orez cu bob lung nefiert cu 2 căni de orez brun cu gătit rapid. Reduceți apa la 2 căni. Gatiti, acoperit, 20 de minute sau pana cand apa este absorbita si orezul este fraged. Prep: 15 min., Bucătar: 25 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Brun InstantOrez Brun Instant
Orez Cu Bob LungOrez Cu Bob Lung
Nuci De FisticNuci De Fistic
ApăApă
Brânză FetaBrânză Feta
MentăMentă
OrezOrez

Echipamente

DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista