Orez Basmati cu porumb și Pesto

Orezul Basmati cu porumb și Pesto ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 241 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,08 USD pe porție. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ceapă verde, sare, pesto clasic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Încercați Carne de porc prăjită lent cu sos de Curry de nucă de cocos, tortilla de porumb, Salsan de roșii proaspete peste orez Basmati, Orez Basmati - cum să gătești orez Basmati, și Chipotle Mexican Grill orez Basmati-cunoscut pentru mâncarea lor Tex Mex proaspăt făcută, orezul lor este cel mai solicitat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci și ceapă; saut 3 minute.
Adăugați orez; saut 2 minute.
Adăugați apă, sare, piper și bulion; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când lichidul este absorbit.
Se amestecă porumbul. Acoperiți și gătiți 5 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă Pesto clasic.