Orez Basmati cu busuioc și mentă
Orezul Basmati cu busuioc și mentă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 195 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, busuioc, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Orez Basmati cu busuioc și mentă, Salată de orez Basmati cu mazăre, mentă și lămâie, și Orez Basmati – cum să gătești orez Basmati pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați orezul într-o strecurătoare cu ochiuri fine. Clătiți cu apă rece; scurgere.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați ghimbir și usturoi; gatiti 30 de secunde, amestecand constant. Se amestecă orezul; gatiti 1 minut, amestecand constant.
Adăugați ingredientele rămase, amestecând pentru a combina; aduceți la fierbere. Capac; wrap mâner de tigaie cu folie.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute, amestecând o dată.
Scoateți orezul din cuptor; puf de orez cu o furculiță.