Orez Alb Brazilian
Orezul alb Brazilian ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 201 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 33 de cenți pe porție. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți orez, ceapă, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Orez Brazilian, Orez Negru Brazilian, și Feijoada-fasole și orez Brazilian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați orezul într-o strecurătoare și clătiți bine cu apă rece; pune deoparte.
Încălziți uleiul într-o cratiță la foc mediu. Gatiti ceapa in ulei timp de un minut. Se amestecă usturoiul și se gătește până când usturoiul se rumeneste.
Adăugați orezul și sarea și gătiți și amestecați până când orezul începe să se rumenească.
Se toarnă apă fierbinte peste amestecul de orez și se amestecă. Reduceți căldura la minim, acoperiți cratița și lăsați să fiarbă până când apa a fost absorbită, 20 până la 25 de minute.