Oreo Mini Philly Cheesecakes
Oreo Mini Philly Cheesecakes necesită aproximativ 4 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 297 calorii. 392 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ciocolata de coacere semi-dulce, ouă, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 23%. Încercați Oreo Mini Cheesecakes, Mini Oreo Cheesecakes, și Oreo Mini Cheesecakes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F.
Bateți crema de brânză și zahărul într-un bol mare cu mixerul până se omogenizează bine.
Adăugați ouă, 1 la un moment dat, bate la viteză mică după fiecare doar până la amestec.
Așezați 1 cookie în partea de jos a fiecăruia dintre cele 12 căni de brioșă căptușite cu hârtie. Umpleți cu aluat.
Coaceți 20 de minute sau până când centrele sunt aproape setate. Mișto. La frigider 3 ore. Topiți ciocolata conform instrucțiunilor de pe pachet; stropiți peste cheesecakes. Sus cu biciul rece.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Crema Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegeri excelente pentru cookie-urile Oreo. Prosecco cu bule dulci nu copleșește cookie-urile simple de zahăr sau de pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează cookie-urile condimentate, iar notele de nuci ale madeira se potrivesc perfect cu cookie-urile cu nuci. Un vin pe care l-ai putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.