Oregano Lamaie Calamari La Gratar

Oregano lamaie calamari la gratar ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 165 calorii. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Un amestec de tuburi și tentacule de calamari, ulei de măsline, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Creveți la grătar cu Oregano și lămâie, Pui la gratar cu lamaie si Oregano, și Pui la gratar cu lamaie si Oregano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați tuburile calamari în sus 1 parte și scor ușor 1 parte.
Așezați tuburile și tentaculele într-un bol și adăugați coaja de lămâie, sucul de lămâie, usturoiul, uleiul de măsline, oregano, sarea și piperul și aruncați pentru a combina. La frigider 30 de minute.
Preîncălziți o tigaie la grătar la foc mare.
Scoateți Calamarul din frigider și așezați-l pe grătar în loturi timp de 1 1/2 până la 2 minute pe fiecare parte.
Tăiați tuburile în benzi și lăsați tentaculele întregi. Înainte de servire, presărați cu suc de lămâie și pătrunjel tocat.