Orechiette cu cârnați, fasole și Mascarpone
Orechiette cu cârnați, fasole și Mascarpone ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 558 calorii, 24g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 85 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână piper, paste orechiette, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Orecchiette cu cârnați, fasole și Mascarpone, Cremă De Dovlecei Orechiette, și Orechiette Cu Kale Și Slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Adăugați pastele și gătiți până se înmoaie, dar încă ferm la mușcătură, amestecând ocazional, aproximativ 8 până la 10 minute.
Scurgeți pastele rezervând 1 cană de lichid de gătit.
Într-o tigaie mare, grea, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Adăugați cârnații și ceapa. Folosind o lingură de lemn, rupeți cârnații în bucăți de mărimea mușcăturii, pe măsură ce se rumenesc.
Continuați să gătiți până când cârnații sunt aurii și ceapa este fragedă.
Adăugați fasolea și oregano gătiți timp de încă 2 minute.
Adăugați ceașca de lichid de gătit pentru paste și amestecați, răzuind orice bucăți maronii din partea de jos a tigaiei.
Adăugați brânza mascarpone și amestecați până se dizolvă într-un sos ușor.
Adăugați sarea, piperul și pastele fierbinți. Se amestecă până se acoperă și se servește.