Orecchiette cu năut ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 765 calorii, 29G de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână parmezan, pastă de roșii, naut și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Orecchiette cu năut și Broccoli Rabe, Orecchiette cu verdeață, Mozzarellan și năut, și Orecchiette Cu Broccoli Rabe & Năut.
Instrucțiuni
1
Puneți năutul într-o cratiță mare, acoperiți cu apă rece și înmuiați peste noapte. A doua zi scurgeți năutul și clătiți-le cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare cu sos, adăugând ceapa, țelina, morcovii, usturoiul și rozmarinul. Gatiti acest amestec la foc mediu mare aproximativ 8 minute, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt moi, dar inca nu sunt colorate.Condimentează cu multă sare și piper (fasolei le place destul de multă sare), apoi adaugă ardeiul roșu dulce și un vârf de fulgi de ardei roșu. Se amestecă sosul de roșii și bulionul. Apoi adăugați nautul pre-înmuiat, amestecând pentru a încorpora. Aduceți oala la fierbere, apoi coborâți focul la foc mic. Gatiti, acoperit, amestecand ocazional timp de 1mm până când năutul este fraged. Poate fi necesar să adăugați puțin mai multă apă prin acest proces pentru a menține un nivel constant.Gustă amestecul. Năutul beneficiază de o metodă de condimentare târzie a procesului, așa că condimentați-le cu generozitate în acest moment. Apoi opriți focul până când sunteți aproape gata de servit. În acel moment, aduceți lichidul la fierbere și adăugați pastele. Dați focul la mediu și gătiți până când pastele sunt al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Toppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Grăsime De Porc înapoi
3
Scoateți ramura de rozmarin și serviți cald.Treceți la masă ulei de măsline foarte bun și parmezan pentru a garnisi fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată