Orecchiette cu năut ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 765 calorii, 29G de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână parmezan, pastă de roșii, naut și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Orecchiette cu năut și Broccoli Rabe, Orecchiette cu verdeață, Mozzarellan și năut, și Orecchiette Cu Broccoli Rabe & Năut.
Instrucțiuni
1
Puneți năutul într-o cratiță mare, acoperiți cu apă rece și înmuiați peste noapte. A doua zi scurgeți năutul și clătiți-le cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare cu sos, adăugând ceapa, țelina, morcovii, usturoiul și rozmarinul. Gatiti acest amestec la foc mediu mare aproximativ 8 minute, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt moi, dar inca nu sunt colorate.Condimentează cu multă sare și piper (fasolei le place destul de multă sare), apoi adaugă ardeiul roșu dulce și un vârf de fulgi de ardei roșu. Se amestecă sosul de roșii și bulionul. Apoi adăugați nautul pre-înmuiat, amestecând pentru a încorpora. Aduceți oala la fierbere, apoi coborâți focul la foc mic. Gatiti, acoperit, amestecand ocazional timp de 1mm până când năutul este fraged. Poate fi necesar să adăugați puțin mai multă apă prin acest proces pentru a menține un nivel constant.Gustă amestecul. Năutul beneficiază de o metodă de condimentare târzie a procesului, așa că condimentați-le cu generozitate în acest moment. Apoi opriți focul până când sunteți aproape gata de servit. În acel moment, aduceți lichidul la fierbere și adăugați pastele. Dați focul la mediu și gătiți până când pastele sunt al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Fripturi De Carne Din New York
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Rețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Scoateți ramura de rozmarin și serviți cald.Treceți la masă ulei de măsline foarte bun și parmezan pentru a garnisi fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Fripturi De Carne Din New York
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată