Orangey Turcia Picioare
Orangey picioare de curcan necesită aproximativ 2 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 659 calorii, 67g de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, portocale mandarine, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Picioare De Curcan Înăbușite, Picioare De Curcan Afumate, și Picioare Picante De Curcan.
Instrucțiuni
Într-un blender sau robot de bucătărie, amestecați segmentele portocalii, oțetul și zahărul brun.
Se transferă într-o pungă mare de plastic resigilabilă și se amestecă lichidul și uleiul portocaliu mandarin rezervat.
Așezați copanele de curcan în pungă, sigilați și marinați la frigider 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Așezați copanele de curcan marinate pe foaia de copt și condimentați cu sare.
Acoperiți și coaceți 30 de minute în cuptorul preîncălzit.
Scoateți capacul și continuați să coaceți 1 oră, lipind adesea cu amestecul portocaliu rămas, la o temperatură internă de 180 grade F (80 grade C).