Orange Și Mirin Biban De Mare

Orange și mirin biban de mare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 323 calorii, 45g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $ 9.44 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână mirin, praz, fileuri de halibut și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie - Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 84%. Încercați Biban de mare cu fenicul, roșii și portocale, Biban De Mare Chilian La Grătar Cu Portocaliu, și Fripturi De Biban De Mare Cu Salsa Portocalie (Sau Ton) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați prazul și ardeiul roșu; gatiti, amestecand constant, 2 minute.
Adăugați mazăre de zăpadă și 1/4 linguriță de sare; gatiti la foc mediu 1 minut.
Transferați legumele într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit. Sus cu pește.
Combinați sarea rămasă, coaja portocalie și restul de 5 ingrediente.
Se toarnă amestecul de portocale peste pește.
Coaceți la 425 timp de 25 de minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.