Orange-Salsa Tomatillo
Orange-Tomatillo Salsa ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 87 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Un amestec de tomatillos, suc de lămâie, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 138 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Orange-Salsa tomatillo, 10 Top Tomatillo s și Tomatillo prăjit și Salsa verde de măsline, și Salsa verde ușoară (Salsa Tomatillo) pentru conservare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați un raft la aproximativ 4 inci sub elementul broiler și încălziți broiler la mare.
Așezați jumătate din tomatillos, tăiați cu fața în jos, pe o foaie de copt cu margini căptușită cu folie de aluminiu.
Se pune în broiler și se gătește până când tomatillos sunt carbonizate și complet înmuiate, aproximativ 5 minute.
Transferați într-un vas de lucru al unui robot de bucătărie echipat cu lamă de oțel.
Adăugați tomatillos proaspăt și pulsați până se toacă fin, 10 până la 12 impulsuri scurte.
Transferați într-un castron mediu.
Adăugați ceapă, chipotles, portocale, coriandru și suc de lămâie la tomatillos; se amestecă pentru a se combina. Subțire cu apă până la consistența dorită. Condimentează cu sare și zahăr după gust.
Transferați într-un recipient etanș și puneți-l la frigider timp de cel puțin o oră înainte de utilizare. A se păstra la frigider până la o săptămână.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Summit-ul de Tir Cu Arcul Willamette Valley Pinot Noir cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Summit-Ul De Tir Cu Arcul Valea Willamette Pinot Noir]()
Summit-Ul De Tir Cu Arcul Valea Willamette Pinot Noir
Foarte aromat, acest vin îmbină cu îndrăzneală o pereche de subapelări unice Willamette Valley sub un singur dop. Prezența sa se simte imediat sub forma unei arome parfumate și pătrunzătoare de fenicul, dud și anason uscat. Pe gust, Pinot Noir este ferm și viu, cu o abundență de note de mărăcini și sălbatice.Îmbinând eleganța dealurilor Dundee, mușchiul brut al dealurilor Eola-Amity și natura cu fructe întunecate a podgoriei Shea, acest vin simbolizează spiritul văii. Cu taninuri ușor ferme și o strălucire subiacentă, este un Pinot Noir plin, echilibrat și meritat deschis. Remarcabilul vintage 2018 celebrează echilibrul, textura și culoarea intensă, iar acest vin exprimă cu grijă toate cele de mai sus.