Orange - pui BBQ cu legume la grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul portocaliu-BBQ cu legume la grătar. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 252 calorii, 26g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, 1/4 cană de pansament italian Kraft zesty, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de portocală, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 309 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Pui la grătar Italian la grătar, Pui și legume portocalii, și Pui și legume prăjite cu arțar portocaliu.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu.
Se amestecă sosul de grătar, coaja și sucul până se amestecă.
Pui la grătar 6 min., întorcându-se după 3 min.
Ungeți cu jumătate de sos.
Adăugați legume la grătar. Gatiti puiul si legumele de la 9 la 12 min. sau până când puiul este gata (165F) și legumele sunt crocante-fragede, întorcând și perindând puiul ocazional cu sosul rămas și perindând legumele cu pansament.