Orange-coriandru friptură de pui cu ceapa rosie

Orange-coriandru friptură de pui cu ceapa rosie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 1009 calorii, 75g de proteine, și 67g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.08 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, coriandru măcinat, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Morcovi glazurați și ceapă Cipollini cu coriandru și portocaliu, Paprikan și coriandru frecat fripturi cu salsa Orange-coriandru, și Friptură de coaste Prime cu ceapă glazurată portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. Aranjați ceapa într-o tigaie metalică.
Așezați puii deasupra și trageți aripile sub corpuri. Într-un castron mic, combinați marmelada, uleiul, coriandrul, 2 lingurițe de sare și 3/4 linguriță de piper.
Întindeți amestecul peste găini și prăjiți până când sunt gătite, aproximativ 1 oră, 15 minute (temperatura internă 165 F).
Transferați puii și ceapa într-un platou și lăsați să se odihnească 10 minute. Strecurați picurările de tigaie într-un bol.
Lăsați să stea 5 minute. Îndepărtați grăsimea de pe suprafață și aruncați-o.
Serviți puii și ceapa cu sucurile rămase. Sfat fără stres: utilizarea a două găini medii în loc de una mare reduce timpul de prăjire cu cel puțin o oră și 15 minute. Marmelada face o glazură portocalie rapidă și ușoară în stil francez.