Orange Carnitas
Orange Carnitas ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă servește 4 și costă 1,77 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 118g de grăsime, și un total de 1406 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de suc de portocale, salsa de roșii, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Carnitas de porc cu usturoi și portocaliu, Carnitas picant de vită portocaliu, și Tacos de Carnitas prăjite cu portocale, lapte și piper.
Instrucțiuni
Tăiați carnea de porc în cuburi de 1/4 - 1/2-inch. Puneți o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mare, adăugați carne de porc și amestecați des până când carnea este gri, 5 până la 6 minute.
Adăugați coaja de portocală, 1 cană suc de portocale, ceapă și chimen în tigaie. Se amestecă adesea la foc mediu-mare până când lichidul s-a evaporat și carnea se rumeneste ușor, aproximativ 20 de minute.
Adăugați 1/2 cană suc de portocale, răzuiți bucățile rumenite și amestecați până se evaporă sucul, aproximativ 5 minute.
Adăugați fasolea neagră și restul de 1/2 cană de suc de portocale și amestecați doar până când fasolea este fierbinte, aproximativ 2 minute.
Serviți amestecul de porc în tortilla caldă, adăugând ceapă verde, smântână, salsa și sare după gust.
Rotiți pentru a închide umplutura.