Orange-Cafea Tartă Cu Fructe

Orange-Cafea Tartă Cu Fructe
Orange-Cafea Tarta ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 414 calorii, 11g de proteine, și 19g de grăsime per portie. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ouă, extract de vanillan, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tartă cu cafea (tartă cu fructe de CAF-caf), Tartă cu cafea (tartă cu fructe), și Tartă Cu Cafea pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți zahărul într-o cratiță medie la foc mediu până când începe să se topească. Gatiti, rotind tigaia, dar nu amestecati, pana la chihlimbar adanc, aproximativ 10 minute. Amestecați coaja de portocală și gătiți 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se toarnă într-o tigaie rotundă de 9 inci; înclinați-vă pentru a acoperi.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
3
Lăsați să se întărească, aproximativ 10 minute.
4
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. dizolvați pulberea espresso în 1 lingură de apă caldă într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Bateți ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
6
Adăugați laptele condensat îndulcit, jumătate și jumătate, vanilie, scorțișoară și 1/8 linguriță de sare; bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
7
Turnați amestecul printr-o sită cu ochiuri fine în tigaia pentru tort.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8
Acoperiți ușor tigaia cu folie (nu lăsați folia să atingă crema). Aliniați o tigaie de prăjire cu un prosop de bucătărie și așezați tigaia de tort deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Transferați în cuptor și umpleți tigaia de prăjire cu apă fierbinte, aproximativ la jumătatea părții laterale a tăvii de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Coaceți până când flanul este setat, dar încă se clatină în Centru, 1 oră, 30 de minute până la 1 oră, 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească în baia de apă, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Scoateți din apă, acoperiți cu folie de plastic și răciți cel puțin 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
13
Rulați un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi flanul; lăsați să stea 20 de minute. Răsturnați flanul pe o farfurie cu margini și desfaceți-l, lăsând caramelul să se scurgă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
14
Tăiați în pene.
15
Fotografie realizată de Con Poulos
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista