Orange-Cafea Tartă Cu Fructe
Orange-Cafea Tarta ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 414 calorii, 11g de proteine, și 19g de grăsime per portie. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ouă, extract de vanillan, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tartă cu cafea (tartă cu fructe de CAF-caf), Tartă cu cafea (tartă cu fructe), și Tartă Cu Cafea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți zahărul într-o cratiță medie la foc mediu până când începe să se topească. Gatiti, rotind tigaia, dar nu amestecati, pana la chihlimbar adanc, aproximativ 10 minute. Amestecați coaja de portocală și gătiți 30 de secunde.
Se toarnă într-o tigaie rotundă de 9 inci; înclinați-vă pentru a acoperi.
Lăsați să se întărească, aproximativ 10 minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. dizolvați pulberea espresso în 1 lingură de apă caldă într-un bol mare.
Adăugați laptele condensat îndulcit, jumătate și jumătate, vanilie, scorțișoară și 1/8 linguriță de sare; bateți până se omogenizează.
Turnați amestecul printr-o sită cu ochiuri fine în tigaia pentru tort.
Acoperiți ușor tigaia cu folie (nu lăsați folia să atingă crema). Aliniați o tigaie de prăjire cu un prosop de bucătărie și așezați tigaia de tort deasupra.
Transferați în cuptor și umpleți tigaia de prăjire cu apă fierbinte, aproximativ la jumătatea părții laterale a tăvii de tort.
Coaceți până când flanul este setat, dar încă se clatină în Centru, 1 oră, 30 de minute până la 1 oră, 45 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească în baia de apă, aproximativ 1 oră.
Scoateți din apă, acoperiți cu folie de plastic și răciți cel puțin 8 ore.
Rulați un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi flanul; lăsați să stea 20 de minute. Răsturnați flanul pe o farfurie cu margini și desfaceți-l, lăsând caramelul să se scurgă.
Fotografie realizată de Con Poulos