Ooey-Chifle De Scorțișoară Lipicioase
Ooey-Gooey scorțișoară chifle necesită aproximativ 3 ore de la început până la sfârșit. Pentru 41 de cenți pe porție, primești o masă de dimineață care servește 15. O porție conține 265 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. 10709 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de drojdie activă, zahăr brun, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Ooey-Chifle De Scorțișoară Lipicioase, Make-Ahead Ooey-Chifle Lipicioase Lipicioase, și Rulouri De Scorțișoară Paleo Lipicioase, Ooey, Lipicioase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, dizolvați 1 linguriță de zahăr și drojdie în apă caldă.
Lăsați să stea până devine cremos, aproximativ 10 minute. Încălziți laptele într-o cratiță mică până când bulează, apoi scoateți-l de pe foc.
Se amestecă în 1/4 cană zahăr, 1/4 cană unt și sare; se amestecă până se topește.
Se lasă să se răcească până se încălzește.
Într-un castron mare, combinați amestecul de drojdie, amestecul de lapte, ouăle și 1 1/2 cană de făină; se amestecă bine pentru a se combina. Se amestecă făina rămasă, câte 1/2 cană, bătând bine după fiecare adăugare. Când aluatul s-a tras împreună, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și elastic, aproximativ 8 minute.
Ungeți ușor un castron mare, așezați aluatul în vas și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
În timp ce aluatul crește, topiți 3/4 cană de unt într-o cratiță mică la foc mediu. Se amestecă 3/4 cană de zahăr brun, amestecând până se omogenizează.
Se toarnă în tava de copt unsă de 9x13 inch.
Se presara partea de jos a tigaie cu 1/2 ceasca de nuci pecan; retrase din circuitul agricol. Topiți untul rămas; pus deoparte.
Combinați restul de 3/4 cană de zahăr brun, 1/2 cană de nuci pecan și scorțișoară; pus deoparte.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată, rulați într-un dreptunghi de 18x14 inch.
Periați cu 2 linguri de unt topit, lăsând marginea de 1/2 inch neacoperită; se presară cu amestec de scorțișoară de zahăr brun. Începând de la partea lungă, strâns rola în sus, ciupit cusătură pentru a sigila.
Ungeți cu restul de 2 linguri de unt. Cu cuțitul zimțat, tăiat în 15 bucăți; așezați partea tăiată în jos, în tigaia pregătită. Acoperiți și lăsați să crească timp de 1 oră sau până la dublarea volumului. Între timp, preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 până la 30 de minute, până se rumenesc.
Lăsați să se răcească în tigaie timp de 3 minute, apoi inversați pe platoul de servire. Răzuiți umplutura rămasă din tigaie pe rulouri.