Ooey-Chifle De Scorțișoară Lipicioase

Ooey-Chifle De Scorțișoară Lipicioase
Ooey-Gooey scorțișoară chifle necesită aproximativ 3 ore de la început până la sfârșit. Pentru 41 de cenți pe porție, primești o masă de dimineață care servește 15. O porție conține 265 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. 10709 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de drojdie activă, zahăr brun, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Ooey-Chifle De Scorțișoară Lipicioase, Make-Ahead Ooey-Chifle Lipicioase Lipicioase, și Rulouri De Scorțișoară Paleo Lipicioase, Ooey, Lipicioase pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, dizolvați 1 linguriță de zahăr și drojdie în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea până devine cremos, aproximativ 10 minute. Încălziți laptele într-o cratiță mică până când bulează, apoi scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se amestecă în 1/4 cană zahăr, 1/4 cană unt și sare; se amestecă până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
SareSare
4
Se lasă să se răcească până se încălzește.
5
Într-un castron mare, combinați amestecul de drojdie, amestecul de lapte, ouăle și 1 1/2 cană de făină; se amestecă bine pentru a se combina. Se amestecă făina rămasă, câte 1/2 cană, bătând bine după fiecare adăugare. Când aluatul s-a tras împreună, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și elastic, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Ungeți ușor un castron mare, așezați aluatul în vas și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
În timp ce aluatul crește, topiți 3/4 cană de unt într-o cratiță mică la foc mediu. Se amestecă 3/4 cană de zahăr brun, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Se toarnă în tava de copt unsă de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Se presara partea de jos a tigaie cu 1/2 ceasca de nuci pecan; retrase din circuitul agricol. Topiți untul rămas; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Combinați restul de 3/4 cană de zahăr brun, 1/2 cană de nuci pecan și scorțișoară; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
Nuci PecanNuci Pecan
11
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată, rulați într-un dreptunghi de 18x14 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
12
Periați cu 2 linguri de unt topit, lăsând marginea de 1/2 inch neacoperită; se presară cu amestec de scorțișoară de zahăr brun. Începând de la partea lungă, strâns rola în sus, ciupit cusătură pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
RolaRola
13
Ungeți cu restul de 2 linguri de unt. Cu cuțitul zimțat, tăiat în 15 bucăți; așezați partea tăiată în jos, în tigaia pregătită. Acoperiți și lăsați să crească timp de 1 oră sau până la dublarea volumului. Între timp, preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
CuptorCuptor
TigaieTigaie
14
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 până la 30 de minute, până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Lăsați să se răcească în tigaie timp de 3 minute, apoi inversați pe platoul de servire. Răzuiți umplutura rămasă din tigaie pe rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții15
Scor De Sănătate3
Revista