Omuraisu (Omletă Japoneză De Orez)

Omuraisu (omleta japoneză de orez) este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 1 porții. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 874 calorii, 32g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 63 de mâncăruri și bucătari. Un cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în jurul valorii de 20 de minute. Dacă aveți orez brun, sare și piper, ketchup și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Omletă Laminată Japoneză (Dashi-Maki Tamago), Dashi-Maki Tamago (omletă japoneză în stil casnic), și Orez Curry Japonez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie la foc mediu și acoperiți cu spray de gătit.
Adăugați orezul fiert, 2 linguri ketchup, șuncă și brânză, dacă utilizați. Gatiti si amestecati pana cand ingredientele sunt bine combinate si incalzite, aproximativ 8 minute. Scoateți amestecul pe un bol de servire și formați-l într-un oval.
Într-un castron, bateți ouăle și sarea și piperul.
Încălziți o tigaie mică acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Adăugați amestecul de ouă; gatiti la foc mediu. Pe măsură ce ouăle se fixează, ridicați marginile, lăsând porțiunea nefiertă să curgă dedesubt. Folosiți o spatulă pentru a plia ușor ouăle într-o formă de cocon. Când ouăle sunt complet setate, scoateți-le de pe foc.
Așezați omleta deasupra orezului și treceți un cuțit în lungime prin stratul superior al omletei. Ar trebui să se deschidă ca un fluture și să drapeze peste orez. Se acoperă cu lingura finală de ketchup și o stropire de pătrunjel.