Omletă cu cremă de brânză și sparanghel

Dacă vrei să adaugi mai multe rețete fără gluten, lacto-ovo-vegetariene, primare și דל פחמימות,e la colecția ta, Omleta cu cremă de brânză și sparanghel ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încerci. Pentru 1,54 USD per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 342 de calorii , 15 g de proteine și 28 g de grăsimi . Această rețetă este pentru 2 persoane. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fan. Merge bine ca fel principal. Un amestec de fire de sparanghel, unt, sare și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 41% . Acest scor este bun. Încearcă Omleta cu bagel și cheddar, spanac și piper , Omleta de primăvară inspirată din Grecia și Omleta cu legume încărcate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o cratiță mică cu apă pe trei sferturi; aduceți la fierbere.
Adăugați sparanghelul; gătiți, fără capac, 2-4 minute sau până când devine fraged și crocant.
Scoateți și puneți imediat în apă cu gheață.
Scurgeți și uscați prin tamponare.
Într-un bol mic, bateți ouăle, smântâna, ceapa, sarea și fulgii de piper. Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți untul la foc mediu-mare.
Se toarnă amestecul de ouă.
Amestecul trebuie să se întărească imediat la margine. Pe măsură ce ouăle se întăresc, împingeți porțiunile gătite spre centru, lăsând ouăle negătite să curgă dedesubt.
Când ouăle s-au îngroșat și nu mai rămâne ou lichid, acoperiți o parte cu cremă de brânză și sparanghel. Îndoiți omleta în jumătate. Reduceți focul la mic; lăsați să stea, acoperită, 1-2 minute sau până când crema de brânză se topește.
Tăiați omleta în jumătate înainte de servire.