Omletă cu ciuperci și ardei gras cu Fontina
Omleta cu ciuperci și ardei gras cu Fontina ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 243 calorii, 18g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.79 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Un amestec de ceapă verde, roșii de prune, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Omletă cu ciuperci și ardei gras cu Fontina, Omletă cu ciuperci și Fontinan, și Cârnați, Fontina și straturi de ardei gras.
Instrucțiuni
Încălziți 1/2 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa verde; sotati 1 minut.
Adăugați ardei gras; sotati 1 minut.
Adăugați ciuperci; gatiti 3 minute, amestecand frecvent. Se amestecă roșii, 1/4 linguriță de sare și piper negru; gătiți 30 de secunde.
Scoateți amestecul de legume din tigaie; acoperiți și păstrați la cald.
Puneți 1/4 linguriță de sare, pătrunjel, ouă și albușuri de ou într-un bol; amestecați bine cu un bici pentru a combina.
Puneți 1/2 linguriță de ulei și unt în tigaie la foc mediu-mare până se topește untul.
Adăugați amestecul de ou în tigaie; gătiți până când marginile încep să se fixeze (aproximativ 2 minute). Glisați marginea frontală a unei spatule între marginea omletă și tigaie. Ridicați ușor marginea omletei, înclinând tigaia pentru a permite amestecului de ouă nefierte să intre în contact cu tigaia. Repetați procedura pe marginea opusă a omletei. Continuați să gătiți până când centrul este setat (aproximativ 7 minute).
Lingură amestec de legume uniform peste 1/2 din omletă; amestec de legume de top cu brânză. Slăbiți omleta cu o spatulă; ori în jumătate. Glisați cu grijă omleta pe un platou de servire.
Tăiați omleta în 4 pene; deasupra cu smântână.