Omletă albuș de ou cu spanac, Feta și ierburi

Omletă albuș de ou cu spanac, Feta și ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați omleta albă de ou cu spanac, Fetan și ierburi. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 78 calorii, 9g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 1. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână sare, piper, bine drenate și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Omletă de albuș de ou cu roșii uscate la soare, Fetan și spanac, Omletă la cuptor cu dovlecei, praz, Feta și ierburi, și Omletă Cu Roșii, Spanac Și Fetan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateti albusurile cu sare, piper, condimente italiene si patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Se toarnă într-o tigaie antiaderentă la foc mediu. Se acoperă cu spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se presară cu feta, se pliază și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză FetaBrânză Feta

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista