Olandeză-Tort De Înger De Ciocolată
Olandeză-ciocolata înger tort este un fără lactate desert. Această rețetă servește 12. O porție conține 160 de calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cacao cu proces olandez, cremă de tartru, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Tort de mâncare înger cu ciocolată cu Ganache de ciocolată, Tort De Înger De Ciocolată, și Tort De Înger De Ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, 3/4 cană zahăr, cacao și scorțișoară într-un castron mic, amestecând cu un tel. Bateți albușurile într-un castron mare cu un mixer la viteză mare până se spumează.
Adăugați cremă de tartru și sare; bateți până se formează vârfuri moi.
Adăugați 3/4 cană de zahăr, 2 linguri la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide. Cerneti amestecul de faina peste amestecul de albus de ou, 1/4 cana la un moment dat, pliant in fiecare portie. Îndoiți în vanilie, suc și extract de migdale. Puneți aluatul într-o tigaie antiaderentă de 10 inci, care se întinde uniform. Spargeți buzunarele de aer tăind aluatul cu un cuțit.
Coaceți la 325 timp de 50 de minute sau până când tortul revine când este ușor atins. Inversați tigaia și răciți complet. Slăbiți tortul din părțile laterale ale tigaiei folosind o spatulă metalică îngustă. Inversați tortul pe farfurie.
Tăiați în 12 felii folosind un cuțit zimțat.
Se servește cu sos de cacao întunecat.
(Totalurile includ sos de cacao închis)