Olandeză-Cuptor Piersic Cizmar

Olandeză-Cuptor Piersic Cizmar
Reteta olandeză-cuptor piersic cizmar este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un minunat vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare din sud. Acest desert are 297 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 97 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, scorțișoară, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, care nu este atât de super. Rețete similare sunt Olandeză Cuptor Piersic Cizmar, Olandeză Cuptor Piersic Cizmar, și Olandeză-Cuptor Piersic Cizmar.

Instrucțiuni

1
Pregătiți focul conform indicațiilor de mai jos.
2
Se amestecă piersici, scorțișoară și 1/2 cană de zahăr într - un 4-la 6-qt. cuptor olandez din fontă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Amestecați amestecul de clătite, untul, oul, restul de 1/4 cană de zahăr și 1/4 cană de apă într-un bol mediu pentru a face un aluat gros și gros. Aruncați 4 linguri de vârf distanțate uniform peste piersici. Acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Amestec De Clătite Fără Gluten Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Cherrybrook Kitchen2 Căni De Amestec De Clătite Fără Gluten Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Cherrybrook Kitchen
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Aranjați cărbuni pentru gătitul de căldură de sus și de jos și gătiți, verificând la fiecare 10 minute, până când aluatul este umflat, ferm și începe să se rumenească, 20 până la 25 de minute.
5
Serviți porții cu frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
6
Cum se utilizează un cuptor olandez
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
7
Pregătiți focul. Dacă aveți un foc de tabără, mutați orice bucăți mari de lemn care încă arde în lateral și nivelați cărbunii fierbinți pentru a se potrivi cu dimensiunea cuptorului olandez. Dacă terenul de campare nu permite incendii de lemn, ardeți 50 de brichete de cărbune până când sunt în mare parte gri, 10 până la 15 minute și răspândiți într-un strat uniform de dimensiunea cuptorului olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
8
Configurați cuptorul. Pentru multe rețete, trebuie doar să setați cuptorul olandez deasupra cărbunilor fierbinți ("gătit la căldură de jos"). Există însă momente în care va trebui să încălziți atât partea superioară, cât și cea inferioară a cuptorului. Doar răzuiți aproximativ jumătate de cărbuni în lateral și aranjați restul într-un cerc de dimensiunea marginii exterioare a cuptorului olandez. Așezați cuptorul deasupra cercului de cărbuni, apoi strângeți restul cărbunilor deasupra capacului.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Începeți să gătiți. Ridicați ocazional capacul cuptorului olandez pentru a verifica mâncarea și temperatura. Pentru a reduce căldura, îndepărtați puțin combustibil. Pentru a crește căldura sau pentru a găti mai mult de 45 de minute, adăugați 6 până la 10 Brichete noi sau mai multe cărbuni de lemn (din acel Lemn încă ars pe care l-ați mutat în partea focului) la fiecare 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Gunderloch Estate Riesling Dry. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Gunderloch Estate Riesling Uscat
Gunderloch Estate Riesling Uscat
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista