Olandeză-Cuptor Piersic Cizmar
Reteta olandeză-cuptor piersic cizmar este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un minunat vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare din sud. Acest desert are 297 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 97 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, scorțișoară, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, care nu este atât de super. Rețete similare sunt Olandeză Cuptor Piersic Cizmar, Olandeză Cuptor Piersic Cizmar, și Olandeză-Cuptor Piersic Cizmar.
Instrucțiuni
Pregătiți focul conform indicațiilor de mai jos.
Se amestecă piersici, scorțișoară și 1/2 cană de zahăr într - un 4-la 6-qt. cuptor olandez din fontă.
Amestecați amestecul de clătite, untul, oul, restul de 1/4 cană de zahăr și 1/4 cană de apă într-un bol mediu pentru a face un aluat gros și gros. Aruncați 4 linguri de vârf distanțate uniform peste piersici. Acoperă.
Aranjați cărbuni pentru gătitul de căldură de sus și de jos și gătiți, verificând la fiecare 10 minute, până când aluatul este umflat, ferm și începe să se rumenească, 20 până la 25 de minute.
Serviți porții cu frișcă.
Cum se utilizează un cuptor olandez
Pregătiți focul. Dacă aveți un foc de tabără, mutați orice bucăți mari de lemn care încă arde în lateral și nivelați cărbunii fierbinți pentru a se potrivi cu dimensiunea cuptorului olandez. Dacă terenul de campare nu permite incendii de lemn, ardeți 50 de brichete de cărbune până când sunt în mare parte gri, 10 până la 15 minute și răspândiți într-un strat uniform de dimensiunea cuptorului olandez.
Configurați cuptorul. Pentru multe rețete, trebuie doar să setați cuptorul olandez deasupra cărbunilor fierbinți ("gătit la căldură de jos"). Există însă momente în care va trebui să încălziți atât partea superioară, cât și cea inferioară a cuptorului. Doar răzuiți aproximativ jumătate de cărbuni în lateral și aranjați restul într-un cerc de dimensiunea marginii exterioare a cuptorului olandez. Așezați cuptorul deasupra cercului de cărbuni, apoi strângeți restul cărbunilor deasupra capacului.
Începeți să gătiți. Ridicați ocazional capacul cuptorului olandez pentru a verifica mâncarea și temperatura. Pentru a reduce căldura, îndepărtați puțin combustibil. Pentru a crește căldura sau pentru a găti mai mult de 45 de minute, adăugați 6 până la 10 Brichete noi sau mai multe cărbuni de lemn (din acel Lemn încă ars pe care l-ați mutat în partea focului) la fiecare 30 de minute.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Gunderloch Estate Riesling Dry. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![Gunderloch Estate Riesling Uscat]()
Gunderloch Estate Riesling Uscat