Okra cu Scallion, Lime și ghimbir
Okra cu Scallion, var și ghimbir este un fără gluten, întreg 30 și vegan garnitură. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 139 calorii. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, pene de var, okra și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Rapid Cuptor Prăjită Ghimbir Scallion Tei Biban De Mare, Nu atât de prăjit Okra cu sos de scufundare Scallion, și Cajun Tempuran Okra cu sos de scufundare Scallion pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aburiți okra într-un abur peste apă clocotită, acoperită, până la licitație, aproximativ 7 minute.
Transferați într-un vas de servit.
Gatiti scallions in ulei cu 1/2 lingurita de sare intr-o tigaie mica la foc mediu, amestecand, doar pana se inmoaie, 1 pana la 3 minute.
Se toarnă peste okra și se aruncă cu ghimbir.
Se servește cu pene de var pentru stoarcerea peste okra.