Okra crocantă în sos de iaurt

Okra crocantă în sos de iaurt
Dacă $1.02 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Okran clare în sos de iaurt ar putea fi un excelent fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 291 calorii, 4G de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de iaurt, ulei vegetal, okra și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: Okra prajita crocanta, dahi bhindi , cum se face Dahi bhindi / okran în sos de iaurt / sos, și Prăjituri din făină de porumb Okra cu baie de iaurt cu lămâie de coriandru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 6 linguri de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește. Se prăjește okra, amestecând ocazional, până se rumenesc bine și crocant, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BameBame
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se transferă pe prosoape de hârtie pentru a se scurge și se condimentează cu 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Nucă de cocos pur și simplu, 1/2 linguriță semințe de muștar, semințe de chimen și chile într-un blender sau robot de bucătărie cu suficientă apă (1/2 cană până la 1 cană) pentru a forma o pastă fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MuștarSemințe De Muștar
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Nucă De CocosNucă De Cocos
Ardei IuteArdei Iute
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Aduceți pasta de nucă de cocos și iaurtul la foc mic în tigaia curățată, amestecând, apoi scoateți-o de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Încălziți 1 lingură de ulei rămas într-o tigaie mică și grea la foc mediu-mare până când strălucește, apoi gătiți 1/2 linguriță rămasă semințe de muștar și fulgi de ardei roșu până când semințele de muștar încep să apară și/sau să devină gri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Semințe De MuștarSemințe De Muștar
Ulei De GătitUlei De Gătit
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați frunze de curry (dacă utilizați), acoperind tigaia imediat, pe măsură ce frunzele trosnesc câteva secunde. Amestecați amestecul de condimente în amestecul de nucă de cocos în tigaie, apoi amestecați okra prăjită, apoi sucul de lămâie. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De CurryFrunze De Curry
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Nucă De CocosNucă De Cocos
BameBame
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
* Ingredientele indiene pot fi comandate prin poștă de la Kalustyans.com. * Okra poate fi prăjită cu până la 3 ore înainte și păstrată pe prosoape de hârtie, neacoperite, la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BameBame
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista