Okonomiyaki cu Trotters
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Okonomiyaki cu Trotters. Această rețetă servește 2. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 605 calorii, 20g de proteine, și 40g de grăsime. Dacă aveți maioneză, varză, sos okonomiyaki și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma varza, puteți urma acest fel principal cu Varză Care Are Gust De Desert! ca desert. 47 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Păturile și urechile porcului, Carne de porc fiert cu soia, și Okonomiyaki pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, acoperiți trotters cu 2 litri de apă rece.
Adăugați 1 linguriță de sare și aduceți la fierbere la foc mare. Îndepărtați orice gunoi care se ridică la suprafață. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când carnea cade de pe OS, 2 până la 3 ore.
Scoateți trotinele din bulion, care pot fi puse deoparte în alt scop. Când trotinele sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, scoateți carnea și pielea de pe os, tocați-le aproximativ și puneți-le deoparte. Aruncați oasele.
Bateți ouăle într-un castron mare.
Adăugați făină, sos de soia, ulei de susan și 1/4 linguriță sare.
Bateți pentru a combina apoi pliați în varză.
Încălziți 1 1/2 linguri într-o tigaie antiaderentă sau din fontă de 12 inci la foc mediu-mare până la sclipire.
Se toarnă aluatul cu varza în tigaie și se reduce focul la minim.
Adăugați scallions, brânză mărunțită și carne de trotter în partea de sus a clătitei, distribuind uniform articolele. Articolele se vor scufunda oarecum în clătită.
Puneți un capac pe tigaie și gătiți la foc mic până când clătita se rumeneste pe fund și se așează deasupra, aproximativ 5 minute. Încercați să nu deranjați clătita în timp ce se gătește. Puteți verifica progresul său ridicând ușor partea cu o spatulă.
Folosind o farfurie ca capac, inversați clătita pe farfurie.
Adăugați restul de 1 1/2 linguri de ulei în tigaie și glisați clătita înapoi, rumenită cu fața în sus. Se rumenesc până când fundul este setat, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Folosind o farfurie ca capac, inversați clătita pe farfurie încă o dată.
Stropiți cu sos okonomiyaki și maioneză.
Se presară fulgi de bonito și se servește imediat.