Oklahoma Joe afumat piept plat

Oklahoma Joe afumat piept plat
Oklahoma Joe afumat piept plat este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $ 6.19 pe portie, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1102 calorii, 84G de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă servește 6. Este perfect pentru Hanuka. Dacă aveți sare de țelină, sos de GRĂTAR, Piept de vită și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 7 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Încercați Hering afumat și pizza cu iaurt... sau este o pâine plată, Piept Afumat, și Piept afumat cu cafea pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: sticlă de pulverizare pentru suc de mere
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2
Combinați toate condimentele într-un bol, amestecați bine. Bateți condimentele frecați pe carne, asigurându-vă că condimentați puternic întreaga suprafață a pieptului. Acoperiți sau înfășurați pieptul și lăsați-l să stea la temperatura camerei în timp ce ardeți fumătorul sau grătarul cu cărbune. Nu lăsați la temperatura camerei mai mult de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Grătarul este gata când cărbunele a ars până la o cenușă albă. Dacă folosiți un grătar în loc de fumător, aranjați cărbunii pe 1 parte a grătarului, lăsând o zonă suficient de mare pentru ca pieptul să gătească indirect, fără cărbuni direct sub carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Când grătarul a ajuns la 200 până la 225 de grade F, împrăștiați 1/4 din așchii de lemn peste cărbuni, închideți grătarul, puneți pieptul pe grătar și închideți capacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Mențineți o temperatură de gătit de 200 până la 225 grade F în interiorul grătarului, adăugând cărbuni la fiecare 2 ore sau după cum este necesar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Adăugați așchii de lemn și pulverizați pieptul cu suc de mere de fiecare dată când adăugați cărbuni noi. Încercați să nu ridicați capacul grătarului în niciun alt moment.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Când pieptul atinge o temperatură internă de 165 până la 170 de grade F pe un termometru de carne citit instantaneu (după aproximativ 4 până la 5 ore), scoateți-l de pe grătar și înfășurați dublu în folie de aluminiu pentru a împiedica scurgerea sucurilor. Întoarceți pieptul la grătar (sau fumător) pieptul este terminat de gătit atunci când este foarte fraged și atinge o temperatură internă de 190 grade F, aproximativ încă 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți SotațiCreveți Sotați
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Lăsați să se odihnească 45 de minute, apoi desfaceți și feliați.
9
Se servește cu sos de grătar pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate40
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista