Oferte Crocante De Pui Parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ofertele crocante de pui Parmezan. Această rețetă servește 6. O porție conține 385 calorii, 35g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $ 2.25 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 14 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, piper, oferte de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Crocante Ferma De Pui Oferte, Oferte Crocante De Pui Cu Sare, și Crocante Nuci Incrustate Pui Oferte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Periați 1 lingură de ulei peste fiecare dintre cele 2 foi mari de copt căptușite.
Așezați laptele de unt într-un castron mare.
Adăugați ofertele de pui și amestecați pentru a acoperi.
Lăsați să stea cel puțin 15 minute și până la 30 de minute.
Între timp, zdrobiți usturoiul cu sarea într-un bol mediu.
Bateți în oțet și apoi restul de 1/2 cană de ulei. Condimentează vinaigreta, după gust, cu piper.
Transferați vinaigreta într-un castron mic de servire.
Amestecați parmezanul și firimiturile de pâine într-un vas de plăcintă.
Scoateți ofertele de pui din zară și dragați-le în amestecul de firimituri de pâine pentru a acoperi complet, apăsând pentru a adera. Aranjați ofertele de pui acoperite pe foile de copt pregătite, distanțându-se uniform.
Stropiți restul de 2 linguri de ulei peste ofertele de pui și coaceți până când sunt fierte și se rumenesc, aproximativ 12 minute.
Transferați ofertele de pui pe un platou și serviți vinaigreta alături pentru scufundare.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Ofertele de pui funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu depăși aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Vinăria Hahn Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.