Octopus Luau

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Octopus Luau. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 522 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $ 15.91 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de lapte de nucă de cocos, ceapă, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Ananas Luau, Luau Carne De Porc Pentru Doi, și Luau Porc.
Instrucțiuni
Într-o oală mare (care poate găzdui frunze de luau și caracatiță) încălziți 2 linguri de ulei de struguri la foc mediu-mare și adăugați unt. Când începe să strălucească, adăugați ceapa și sotati până la translucid.
Adăugați frunzele de luau și turnați în stoc de pui. Frunzele luau se vor fierbe la foc mic foarte mult timp până se înmoaie, aproximativ 6 ore. Umpleți cu apă, după cum este necesar, în timpul gătitului.
Cu aproximativ 30 de minute înainte de masă, periați restul de 2 linguri de ulei de struguri pe caracatiță și adăugați în oala cu frunze de luau cu suficientă apă pentru a acoperi.
Combinați laptele de nucă de cocos și zahărul într-un bol. Creați o suspensie într-un castron mic separat, amestecând 2 linguri de apă treptat în amidonul de porumb.
Bateți șlamul în amestecul de lapte de nucă de cocos și adăugați în oala cu frunze de luau și caracatiță și condimentați cu sare și piper. Se fierbe până când caracatița este gătită, aproximativ 20 de minute.
Scoateți caracatița pe o placă de utilitate pentru a se scurge și puneți-o deoparte până când este suficient de rece pentru a o manipula.
Scoateți capul și picioarele caracatiței, împărțiți-le în jumătate, apoi feliați și tăiați mici. Reveniți la oala cu frunze de luau și reglați condimentele, după gust, cu sare și piper, după cum este necesar.